20/09/2024

Ik wil jullie kennis laten maken met de nieuwste eyeliner trend: de “batwing”. Ik laat je zien hoe je deze gedurfde trend kunt dragen en beheersen. Of je nu op zoek bent naar een statement look voor een avondje uit of gewoon wilt experimenteren met je look, Batwing Eyeliner is een leuke optie om te ontdekken.

Wat is de “Bat Wing” eyeliner trend?

De “Bat Wing” eyeliner trend is geïnspireerd op de vleugels van een vleermuis. In plaats van de klassieke Cat-Eye, waarbij de eyeliner een scherpe punt vormt aan het einde van de ooglidrand, creëert de “Bat Wing” een meer vloeiende en golvende vorm. Het resultaat is een dramatische en mysterieuze look die de ogen accentueert en een vleugje speelsheid toevoegt aan je make-up.

Hoe draag je de “Bat Wing” eyeliner trend?

Hier zijn enkele tips om de “Bat Wing” eyeliner trend te dragen en te beheersen:

  • Begin met een goede basis: Breng een oogschaduwprimer aan op je oogleden om ervoor te zorgen dat je eyeliner lang blijft zitten zonder uit te vegen. Je kunt ook een lichte oogschaduw aanbrengen over het hele ooglid om de kleur van de eyeliner te laten poppen.
  • Kies de juiste eyeliner: Voor de “Bat Wing” kun je het beste een vloeibare eyeliner gebruiken. Kies een eyeliner met een dunne punt voor meer precisie en controle.
  • Begin in het midden van de ooglidrand: Trek een dunne lijn langs de wimperlijn, beginnend in het midden van het oog. Houd de lijn dicht bij de wimpers en maak de lijn geleidelijk dikker naar buiten toe.
  • Creëer de golvende vorm: Vanaf het punt waar de lijn dikker wordt, trek je een vloeiende en golvende lijn naar boven en naar buiten. Het doel is om een golvend effect te creëren dat lijkt op de vleugels van een vleermuis. Experimenteer met verschillende vormen en hoeken om te zien wat het beste bij je ogen past.
  • Maak de look af: Vul de vorm in met de eyeliner en zorg ervoor dat de lijn strak en precies is. Je kunt ervoor kiezen om de eyeliner alleen op het bovenste ooglid aan te brengen of om het onderste ooglid ook mee te nemen voor een meer dramatisch effect.

Tips voor het beheersen van de “Bat Wing” eyeliner trend:

Oefen geduldig en neem de tijd om de perfecte vorm te creëren. Het kan wat experimenteren en aanpassen vergen om de gewenste look te bereiken.
Gebruik kleine, lichte streken in plaats van lange, vloeiende lijnen. Dit geeft je meer controle en maakt het gemakkelijker om de vorm te beheersen.
Gebruik een concealer of make-up remover op een dun penseel om eventuele foutjes of onregelmatigheden te corrigeren.
Experimenteer met verschillende kleuren eyeliner om de look aan te passen aan je persoonlijke stijl. Je kunt gaan voor een klassieke zwarte eyeliner of juist een felle kleur voor een extra opvallend effect.
Met deze tips kun je de “Bat Wing” eyeliner trend met vertrouwen dragen en beheersen. Onthoud dat make-up bedoeld is om plezier mee te hebben, dus wees niet bang om te experimenteren en je eigen draai aan de trend te geven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *