20/09/2024

Een vest is het ideale kledingitem om mee te combineren. Een vest is een musthave in de kledingkast van iedere vrouw. Zaak is wel dat je een vest hebt die een beetje trendy is. Vesten zijn er elk seizoen, maar elk seizoen is er een nieuwe trend aangaande stof, weving of lengte. Heb jij zo’n pareltje in de kast hangen? dDn zal ik je vertellen wat je er allemaal mee kunt doen!

Gebreid vest

Het vest dat vandaag de dag niet mag ontbreken in je kledingkast is het gebreide lange vest. Het mag lang zijn tot over de kuiten maar het mag ook tot halverwege of net over de bil vallen. Zolang het maar een (grof) gebreide versie is want dat is de trend. Daarnaast graag zonder knopen en ceintuur. Een vestje houdt je warm en is dus ideaal als extra laagje over je outfit en in het voorjaar heerlijk te dragen als ‘jas’.

Combineer je lange vest

Een vestje kun je eigenlijk op alles dragen. Zowel over een jurkje, op een rokje, op een broek of legging of over een catsuit. Wel is het heel belangrijk om te kijken hoe je hem draagt. Heb je gekozen voor een vestje met bijvoorbeeld een leopard print kies dan voor een rustige basis. Denk aan een zwarte basis of kies voor een neutrale lichtere basis zoals een jeans met witte blouse. Een vestje op een jeans is eigenlijk altijd een goed idee en dat geldt voor zowel het langere als korte vest. Heb je een basis zwart vestje in je kast hangen draag deze leuk als een soort van blazer op een zwart rokje met witte blouse. Geef er een extra stijlvol tintje aan door een zwarte veter om de boord van je blouse te strikken. Mooi enkellaarsjes en een handtas en je kunt zo naar je werk.

Mijn ‘all time favorite’ is een lang vestje over een strakke catsuit met daaronder een paar gave Nike’s. Ik hou van deze combi/stijl. In de zomer vervang ik het vestje door een (lange) blouse of een oversized spijkerjack. Love it!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *